Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
Servicii

BONE TEMPORARE SI BONE PERMANENTE

decoration

Agentia Nanny Express pune la dispozitia parintilor Bone pe Termen Scurt

Serviciile noastre sunt concepute pentru a aduce un suport pentru familiile cu copii. Atunci cand aveti nevoie de putin timp liber, trebuie sa ajungeti la un eveniment, plecati intr-o calatorie de afaceri sau aveti nevoie pe cineva care sa se ocupe permanent de ingrijirea copilului, Nanny Express va ofera tot ajutorul de care aveti nevoie.

Indiferent de exigentele dumneavoastra va vom pune la dispozitie o bona care sa le implineasca.

Suntem printre primele agentii din Romania care ofera aceste servicii. Misiunea noastra este sa aducem un echilibru in viata parintilor, prin servicii de ingrijire a copiilor de calitate.

TERMENT LUNG: PESTE 3 LUNI

Acest serviciu se adreseaza familiilor care doresc angajarea unei bone pe o perioada de cel putin 3 luni. Ceea ce inseamna ca bona va locui cu familia, fiind disponibila full-time. O bona pe termen lung va ajuta copilul sa se duca la scoala si ii va lua de la scoala, la sfarsitul orelor, ii va ajuta cu temele si alte activitati pe parcursul zilei. Va avea grija de igiena copilului si va incuraja activitatile educationale.

Bona va primi programul in detaliu pe care doriti sa-l urmeze, toate acestea fiind stabilite in contract. Pentru a gasi persoana potrivita, va trebui sa furnizati toate detaliile si sa fiti sinceri in ceea ce priveste asteptarile dumneavoastra de la bona. Trebuie sa tineti cont ca nu angajati o menajera sau un asistent personal, ci o bona care va avea grija de copilul dumneavoastra si se va ocupa doar de el.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si primesti GRATUIT Super Ghidul Nanny!


BONA COPILULUI TAU!

Rezerva o bona