Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
Nanny

CERINTELE AGENTIEI FATA DE BONE

decoration

Bona este acea persoana care va avea grija de copil atunci cand parintii nu sunt acasa.
Preferintele pentru bone difera in functie de familie: unele familii doresc o bona care sa supravegheze copilul pe parcursul unei anumite perioade, altele doresc sa ii ajute si la teme sau sa desfasoare activitati educationale.
Insa toate familiile doresc o bona serioasa si de incredere.

INDATORIRILE SI RESPONSABILITATILE BONELOR

Bonele agentiei Nanny Express vor furniza doar servicii de ingrijire a copiilor. Bonele nu vor face treburi casnice cum ar fi curatenie.
Bona trebuie sa fie o persoana responsabila si serioasa, care stie cum sa lucreze cu copii intr-un mod calm si afectuos.
Fire comunicativa si energica, bona se va descurca in orice situatie si cu orice copil, indiferent de caracterul acestuia, stiind cum sa-l lase sa socializeze cu persoanele din jurul sau.

DE CE SA ALEGI O BONA SI NU O CRESA

Daca intr-o cresa copilul face parte dintr-o comunitate, unde ingrijitorul supravegheaza mai multi copii, angajarea unei bone asigura atentia sporita si grija dirijata pentru un singur copil.
Copilul dumneavoastra se va bucura de ingrijirea atenta oferita de catre bona. Important este si faptul ca supravegherea se va desfasura in mediul copilului, in propria casa, iar acesta este un mare avantaj, deoarece acesta nu trebuie sa se acomodeze cu un alt loc, lucru ce poate fi destul de dificil.

CONSTRUIESTE O RELATIE SOLIDA CU BONA

Construirea unei relatii solide cu bona se poate intampla fara un efort.
De cele mai multe ori, familiile doresc rezervarea aceleiasi bone, deoarece au cunoscut-o, iar copilul s-a familiarizat cu ea.
Prioritatea noastra este sa va trimitem aceeasi bona de fiecare data (daca solicitati acest lucru), iar acest lucru se poate daca veti face rezervarea din timp.

GARANTAM SERIOZITATEA BONELOR NOASTRE

Bonele agentiei noastre sunt intervievate, evaluate psihologic, au inclusiv un test de personalitate, au un dosar cu recomandari si analize la zi.
Sunt persoane educate, care cunosc cel putin o limba straina.
In plus, au un curs de prim ajutor, ce va ofera siguranta in situatii neprevazute.
Eficiente in indeplinirea sarcinilor de lucru si de incredere, bonele noastre vor corespunde exigentelor dumneavoastra.

Vrei sa faci parte din echipa Nanny Express?

TRIMITE CV-UL TAU AICI

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si primesti GRATUIT Super Ghidul Nanny!


BONA COPILULUI TAU!

Rezerva o bona