Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
Help

Intrebari frecvente

decoration
decoration

Cine este Nanny Express ?

Nanny Express a inceput cu un grup mic, dar fabulos de bone dedicate meseriei. Pe viitor, ne dam interesul sa tinem bonele fericite si, din vorba in vorba, speram ca echipa noastra de bone excelente se va mari, fiind mandre ca fac parte din Nanny Express.

Cum stiu ca primesc serviciile unei bone calificate si de incredere ?

Nanny Express tinteste cele mai inalte standarde din domeniu. Fiecare bona a participat la un proces riguros de angajare care a constat in: interviu, test de personalitate si examen psihologic, instruire supravegheata, certificare de prim ajutor, certificare de limba straina, analize medicale la zi, cazier, dosar de referinte si o evaluare lunara. Va rugam sa ne dati toate detaliile cu privire la asteptarile d-voastra pentru a gasi bona care vi se potriveste.

Cand trebuie sa rezerv bona?

Intotdeauna este o idee buna sa faceti rezervarea din timp. Rezervarea unei bone cu cel putin 72 de ore inainte este recomandata. Rezervarile last-minute vor fi onorate in functie de disponibilitate. Recomandam ca programarea bonei sa fie facuta astefel incat ca aceasta sa ajunga cu 15 minute inainte de plecarea d-voastra.

Voi sti ceva despre bona inainte ca ea sa ajunga?

Dupa alegerea bonei veti primi un e-mail cu profilul detaliat al acesteia: nume complet, biografie si poza.

Pot intalni bona inainte de rezervare?

Multi clienti programeaza o intalnire inaintea zilei in care vor lasa bona singura cu copilul lor pentru a o putea cunoaste. Aceasta intalnire va fi contra cost. Familiile pot vorbi cu bona la telefon fara a plati vreo taxa suplimentara.

Cum rezerv o bona?

Puteti rezerva o bona prin completarea formularului de rezervare de pe site sau sunand direct la Nanny Express. Va rugam sa nu ne trimiteti rezervari prin SMS.

Pot rezerva aceeasi bona de fiecare data?

Prioritatea noastra este sa va trimitem aceeasi bona de fiecare data. Va rugam sa trimiteti perioadele dorite, din timp, pentru a va putea trimite aceeasi bona. Ne straduim sa va trimitem o bona care este disponibila in perioada dorita de d-voastra, insa nu putem garanta ca aceeasi bona va veni de fiecare data.

Cum se procedeaza in cazul rezervarilor last-minute?

Putem sa onoram majoritatea comenzilor last-minute. De obicei putem trimite o bona acasa, la hotel sau la un eveniment pentru rezervari facute cu o zi inainte. Pentru rezervarile last-minute se percep taxe aditionale.

Cum confirm rezervarea?

Dupa revizuirea solicitarii veti primi un e-mail cu profilul bonei si instructiunile de plata prin Visa sau MasterCard. Dupa ce vom primi plata, veti primi o confirmarea a rezervarii bonei ce include profilul detaliat si numarul de telefon.

Cum se procedeaza daca am nevoie de bona pentru o ora sau doua?

Comanda minima este de 4 ore si nu este negociabil.

Cum ii transmit instructiunile bonei?

Bona va avea o descriere a asteptarilor dumneavoastra pe care le veti trimite prin intermediul formularului de rezervare. Managerul nostru va trimite prin email un formular pe care il veti completa cu instructiunile detaliate. Toate acestea vor fi de folos pentru ca bona sa fie pregatita atunci cand va ajunge la dumneavoatra, mai mult, va avea instructiunile tiparite la ea.

Ce va face bona atunci cand copilul doarme?

In timp ce copilul doarme, bone va citi o carte sau va lucra in liniste. Daca va aflati intr-un hotel, bona o sa va astepte in tacere si cu lumina slaba. Nanny Express ofera doar servicii deingrijire a copiilor. Bonele nu vor participa la treburi casnice si nu vor face curatenie. Vor strange lucrurile care s-au dezordonat pe perioada ingrijirii copilului.

Cum se efectueaza plata?

Toate platile se fac cu cardul de credit. Minimum de 4 ore vor fi taxate inainte de inceperea programului rezervat. Veti fi taxat din momentul in care bona este programata sa ajunga pana in momentul sosirii dumneavoastra. Veti primi un bonus din partea Nanny Express: 15 minute inainte de inceperea programului si 15 minute dupa terminare. La final, bona o sa va dea un document pe care trebuie sa-l semnati. Dupa semnare, bona verifica daca plata a fost incasata de catre Nanny Express. Factura si chitanta cardului de credit se trimit automat pe email, de aceea va rugam sa va asigurati ca Nanny Express are adresa dumneavoastra de e-mail.

De obicei se lasa bacsis?

Nu. Bacsisul este oferit de Nanny Express prin bonusuri oferite bonelor, in urma unui feedback pozitiv primit din partea parintilor.

Trebuie sa pregatesc o masa pentru bona?

Bonele isi aduc mancare si gustari. Daca rezervarea facuta este pentru mai mult de 4 ore si in perioada orelor de masa, va recomandam sa oferiti o masa pentru bona. Daca rezervarea este facuta pentru mai mult de 8 ore, va recomandam sa oferiti cel putin o masa pentru bona.

Cum se procedeaza in cazul in care copilul meu vrea sa invite un prieten?

Va rugam sa ne anuntati daca vor fi mai multi copii decat cei anuntati in rezervare. Avem nevoie de informatii detaliate despre copiii pe care ii va ingriji bona, cat si de datele de contact in caz de urgenta. Se vor achita costuri suplimentare.

Cum se procedeaza in cazul in care copilul este bolnav?

Trebuie sa ne anuntati in cazul in care copilul este bolnav. Se vor adauga costuri suplimentare in acest caz. Bonele nu administreaza medicamente de niciun fel (cu exceptia tratamentelor deja preparate si pregatite in dozele necesare administrarii, toate acestea se vor lasa cu semnatura in documentele bonei). Daca in momentul sosirii bonei va constata ca nu este capabila sa ingrijeasca copilul din cauza bolii sau din cauza necesitatii unui tratament special de care nu a fost instiintata, veti fi taxat pentru anularea rezervarii.

Cum anulez o rezervare?

Impunem ca anularea sau modificarile rezervarii sa fie facute cu 48 de ore inainte. In perioadele sarbatorilor, anularea se va face cu 72 de ore inainte:

 • Prima zi a anului nou (1 ianuarie),
 • Unirea Principatelor Romane (24 ianuarie),
 • Ziua Indragostitilor (14 februarie),
 • Pastele,
 • Ziua Muncii (1 mai),
 • Rusaliile (19 si 20 Iunie),
 • Adormirea Maicii Domnului (15 ugust),
 • Halloween (31 octombrie),
 • Sfantul Andrei (30 Noiembrie),
 • Ziua Nationala (1 decembrie),
 • Ajunul Craciunului (24 decembrie),
 • Craciunul (25 decembrie),
 • Revelionul (31 decembrie).

Daca anularea sau modificarea rezervarii se face in mai putin de 48 de ore, respectiv 72 de ore, veti fi taxat cu plata a minimum 4 ore, prin oprirea acesteia de pe cardul de credit. Anularea sau modificarea rezervarii se face doar prin trimiterea unui email sau prin contactarea directa a managerului Nanny Express. Anularea sau modificarea rezervarii prin intermediul unui sms sau prin comunicarea catre bona nu va fi luata in considerare. Toate acestea fara exceptie.

Cum procedez daca vreau sa schimb ora rezervarii sau daca intarziem?

Bonele noastre inteleg ca trebuie sa aiba un program flexibil. Cu toate acestea, toate modificarile trebuie sa fie anuntate cu 48 de ore inainte. Pentru modificarile facute in mai putin de 4 ore, veti fi taxat. Toate modificarile trebuie anuntate catre Nanny Express.

Ce se intampla daca este vreme urata, avionul nostru are intarziere sau evenimentul este anulat etc.?

Politica de anulare a Nanny Express va fi aplicata fara exceptii.

Ce se intampla daca vreau sa recomand bona mea unor prieteni?

Pretuim fiecare recomandare si o tratam cu prioritate. Insa, trebuie sa retineti ca ati semnat un contract prin care ati fost de acord ca nu veti impartasi numarul de telefon sau informatiile despre bona cu o terta parte. Toate acestea pentru a asigura siguranta bonei si pentru oferirea de servicii de cea mai buna calitate.

Ce nu pot face bonele?

Bonele nu vor face curat, nu vor spala rufe, nu vor conduce cu dumneavoastra sau cu copilul dumneavoastra, nu vor face cumparaturi, nu vor face livrari, nu vor imbaia (cu exceptia dusului), nu vor da medicamente ( cu exceptia tratamentelor deja preparate si pregatite in dozele necesare administrarii, toate acestea se vor lasa cu semnatura in documentele bonei) si nu vor permite intrarea in casa/camera de hotel a cuiva care nu a fost anuntat de catre parinti.

Trebuie sa fac intotdeauna rezervarea prin intermediul Nanny Express?

Rezervarile se vor efectua direct prin intermediul Nanny Express. Bonele au un contract cu Nanny Express si nu pot lucra in afara companiei. Bonele isi respecta contractul, angajamentul si intelegerile si speram ca si dumneavoastra la fel.

Pot sa fac cunostinta cu echipa executiva Nanny Express?

In prezent, Nanny Express isi ofera serviciile in Bucuresti si in zonele limitrofe, iar echipa executiva se poate intalni cu dumneavoastra in aceasta zona, in urma unei programari. Facem demersuri pentru a fi capabili sa ne intalnim si cu clienti care nu sunt din aceasta zona, deoarece in viitor ne dorim sa furnizam servicii in toata tara.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si primesti GRATUIT Super Ghidul Nanny!


BONA COPILULUI TAU!

Rezerva o bona