Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
Welcome

DESPRE NANNY EXPRESS

decoration

Nanny Express este o agentie ce ofera servicii de ingrijire temporara a copiilor la domiciliul acestora, prin bone puse la dispozitie in regim orar. Am pus bazele acestei companii pornind de la ideea unui echilibru in viata parintilor. Astfel, Nanny Express este solutia rapida pentru parintii care au nevoie de o mana de ajutor in ingrijirea copiilor.

Nu mai aveti timp sa va intalniti cu prietenii? Sa mergeti la film sau sa luati cina in oras? Noi va ajutam sa va faceti timp pentru dumneavoastra. Bonele noastre vor avea grija de copilul dumneavoastra atat timp cat aveti nevoie.

BENEFICIILE NOASTRE

decoration
icon

RAPIDITATE

Rezervarea bonelor chiar si in regim de urgenta prin completarea formularului nostru online sau prin telefon.

icon

COST REDUS

Platesti doar cat ai nevoie de serviciul boneI (plata pe ora).

icon

PROGRAM REDUS

Comanda minima este de 4 ore.

icon

SIGURANTA 100%

Siguranta unei persoane integre, potrivite pentru postul de bona prin certificarea evaluarii psihologice.

icon

INFORMARE COMPLETA

In urma alegerii unei bone veti primi prin mail un document complet cu numele, biografia si poza bonei.

icon

ATENTIE DEPLINA

Spre deosebire de crese, in prezenta unei bone copilul se va bucura de toata atentia si grija necesara.

icon

RELUAREA ACTIVITATILOR DE CUPLU

Mersul la film, intalnirile in oras cu prietenii sau participarea la petreceri sunt activitati pe care le puteti relua, deoarece Nanny Express este un ajutor suplimentar al mamelor ocupate.

icon

PREGATIRE IN DOMENIU

Bonele stiu sa lucreze cu copii si sa asigure primul ajutor intr-o situatie neprevazuta.

icon

PROGRAM CU NORMA INTREAGA

Pentru familiile care au nevoie de ajutor pe parcursul zilei: program de masa, de joaca, de iesit in parc, schimbat, igienizare si program de somn cu copilul.

Nanny Express este intr-adevar un ajutor pe care te poti baza. Am apelat de 3 ori pana acum la serviciul Bone On-Call si de fiecare data am fost foarte multumiti. Vor apela de fiecare data la serviciile pe care le oferiti, deoarece sunt de incredere. Recomand tuturor parintilor care au nevoie de ajutor in ingrijirea copiilor.

decoration Maria Anghel

Atunci cand am apelat la Nanny Express nu cunosteam pe nimeni in Bucuresti care sa ma ajute cu ingrijirea copilului pentru cateva ore. De asemenea a fost si prima data cand am angajat o bona si trebuie sa recunosc, rezultatele au depasit asteptarile! Echipa Nanny Express mi-a inteles cerintele si a organizat totul rapid si eficient. O echipa de profesionisti pe care ii recomand cu mare drag tuturor parintilor care au nevoie de un sprijin in ingrijirea copilului!

decoration Cristina Popescu

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si primesti GRATUIT Super Ghidul Nanny!


BONA COPILULUI TAU!

Rezerva o bona